Børnenes efterårsferie på Tivoli Hotel

Børnenes efterårsferie på Tivoli Hotel

Aktiviteterne finder sted i uge 42 fra lørdag d. 12. okt. og frem til søndag d. 20. okt. 2019.

Legeland

Legelandet er et område dedikeret til børn i alle aldre, med mange sjove aktiviteter som bordfodbold, bordtennis, Playstation og meget mere. Der vil også hver dag blive afholdt en tegnekonkurrence, og hvor vinderen belønnes med en præmie! Området er bemandet hver eftermiddag og aften, hvor det også er muligt at prøve hotellets sjove skattejagt.

Tid: Dagligt kl. 07:00-22:00

Sted: ’Dansetten’ på 2. etage i Harbour Tower

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage nær vores store morgenmadsrestaurant. Området vil være fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole og børnebøger. Det er det perfekte sted for vores yngste gæster at smutte hen efter morgenmaden eller aftensmaden i Tivoli Brasserie.

Tid: Altid åben.

Sted: På 2. etage i Harbour Tower.

Børnebiograf

I efterårsferien omdannes Tivoli Legerum om aftenen til børnenes helt egen biograf, hvor der vises udvalgte film på storskærm. En oplagt mulighed for de børn der trænger til at slappe af med en god film efter en dag fyldt med aktiviteter.

Tid: Der startes en film kl. 18:30 og kl. 20:00

Sted: Tivoli Legerum på 2. etage i Harbour Tower

Swimming pool

Nyd en svømmetur i vores store, illuminerede pool med familien - en rigtig dejlig måde at være sammen på. Når du er færdig med at plaske, er der mulighed for at gå i sauna.

Tid: Dagligt kl. 06:00-22:00

Sted: Underetagen i Harbour Tower

NB: Saunaen er lukket hver søndag fra kl. 12:00 til mandag kl. 12:00 grundet vedligeholdelse. Børn under 12 år skal være ledsaget af en voksen. Børn skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

I ØNSKES EN EVENTYRLIG EFTERÅRSFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!