Børnenes efterårsferie på Tivoli Hotel

Børnenes efterårsferie på Tivoli Hotel 2021

Årets efterårsferie finder sted fra fredag d. 15. oktober – søndag d. 24. oktober. 
 

Tivoli Legeområde 

Kom og besøg vores store Tivoli Legeområde på 2. sal! I samme område som vores almindelige Tivoli Legerum har vi opført tre andre sjove legekroge for børn i alle aldre. 

Tid: Dagligt kl. 07:00 - 22:00
Sted: På 2. sal i Harbour Tower

Børnenes reception

Det første du ser, når du ankommer til 2. sal er vores populære børnereception. Her møder du vores søde børnereceptionister, som byder dig velkommen med en velkomstgave og fortæller om de andre sjove legerum, der er i området. Man får også et gratis forsøg på vores flotte lykkehjul – med gevinst hver gang.

Det er også hos børnereceptionisterne, at du kan gå på vores sjove skattejagt, og man kan deltage i vores daglige tegnekonkurrence – hvor vi finder en heldig vinder hver dag. 

Tid: Dagligt kl. 08.00 – 20.00 
Sted: I legeområdet på 2. sal

 

Columbines Kreakrog

I Columbines Kreakrog kan du tegne flotte tegninger og farvelægge fine mønstre og motiver – kun fantasien sætter grænser for den kreative leg. Det er også her, at du kan tegne din tegning til vores tegnekonkurrence. 

 

Harlekins Hyggehjørne

Er din familie til hygge og brætspil? Så besøg vores Harlekins Hyggehjørne. Her kan I finde alverdens brætspil – så kig forbi og dyst mod hinanden som kun familie og venner kan gøre det.  

 

Tivoli Spillelounge

I vores Tivoli Spillelounge kan I få varmen over et slag bordtennis, eller I kan give den gas over bordfodbold. I kan også opleve en ægte arkadestemning med vores fede, retro spillemaskiner. 

 

Tivoli Legerum

Vores Tivoli Legerum er en hyggelig tumlelounge på 2. etage. Området er fyldt med farverige bObles tumlemøbler, sækkestole og børnebøger – kun fantasien sætter grænser! 

Tid: Altid åben.
Sted: I legeområdet på 2. sal.

 

Børnebiograf

Hver aften åbner vi for vores egen børnebiograf fra kl. 18.00, hvor vi viser de nyeste børnefilm på storskærm. Perfekt for de børn, som gerne vil komme ned i gear efter en lang dag med nye indtryk.

I finder oversigten over aftenens film i legerummet.  

Tid: Hver aften fra kl. 18.00
Sted: Tivoli Legerum

 

Swimming pool

Stor indendørs illumineret swimming pool med ovenlysvinduer og dejlig sauna.

Vores indendørs swimmingpool er 16 meter lang med et lille vandfald. Ovenlysvinduerne, massagedyserne og saunaen skaber rammerne for en dejlig pause, hvor I kan puste ud og nyde jeres ferie sammen.

Poolen er 90 cm i den laveste ende og 160 cm i den dybeste – og I er selvfølgelig velkommen til at pakke badevingerne med til de små børn. 

Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Børnene skal være renlige ved brug af poolen. Svømmebleer er ikke tilladt.

 
Tid: Hver dag fra kl. 08.00 – 20.00 
Sted: Underetagen i Harbour Tower

 

I ØNSKES EN EVENTYRLIG EFTERÅRSFERIE HER PÅ TIVOLI HOTEL!

 
 

 

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.