Executive Breakfast

En perfekt måde at starte en dejlig dag på

Her på Tivoli Hotel tilbyder vi en helt særlig start på dagen til vores gæster på Executive-værelser, Deluxe med hems, Junior-suiter og Suiter. Som gæst på disse værelser kan du nemlig helt gratis nyde vores eksklusive Executive Breakfast i vores smukke Tivoli View Restaurant.

Tivoli View Restaurant ligger på 11. etage i City Tower, hvilket betyder, at du kan nyde din morgenmad i selskab med en af Københavns bedste udsigter – en perfekt måde at starte en dejlig dag i hovedstaden på.

Restauranten har en behagelig indretning med lyse farver og en hyggelig atmosfære. Du kan derfor nyde din kaffe og spise din morgenmad i afslappende omgivelser, inden du skal ud og opleve det københavnske kulturliv eller starte din arbejdsdag.

Morgenmad med alt hvad hjertet begærer

Som noget ekstraordinært har restauranten også en live-cooking station, hvorfra du som gæst har mulighed for at få tilberedt omelet direkte fra komfuret til din tallerken!

Alle retter er inkluderet i prisen for morgenmaden, så du skal ikke bekymre dig om yderligere betaling for varme retter. Til morgenmaden kan du desuden vælge mellem en række skønne kaffespecialiteter og så er der også mulighed for at nyde et glas bobler til morgenmaden.

Velbekomme!

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 06:30 - 10:00
Lørdag og søndag kl. 07:00 - 10:30
Tivoli View Restaurant